Новини Олімпіади

ХХХІІІ Олімпійські ігри у Парижі офіційно завершено: НОК України подякував

Головний старт чотириріччя був сповнений палітрою різноманітних емоцій — радістю та смутком, вірою та розчаруванням, захватом та співчуттям.

Та попри все Олімпійські ігри-2024 у Парижі були сповнені неймовірною гордістю за українських спортсменів.

Кожен виступ наших атлетів був не просто результатом тренувань, а символом боротьби, витривалості та нескореності. Кожен спортсмен змагався не лише за медалі, але й за честь нашої країни, показуючи світові, що Україна — була, є і буде!

У запеклій боротьбі, у надскладний для України час, українці вибороли 12 нагород: 3 золоті, 5 срібних та 4 бронзові медалі. За кількістю здобутих золотих нагород Україна показала найкращий результат за останні 12 років!

Та найголовніше, що завдяки 140 українським спортсменам синьо-жовтий стяг гордо майорів у столиці Франції та в усього світі!

Щиро дякуємо усім спортсменам, тренерам, лікарям, штабу та функціонерам. Ваша відданість та професіоналізм стали ключем до успіху. Вдячні усій Україні та українським вболівальникам за палку підтримку! Та особливу подяку адресуємо нашим українським військовим. Без вашої мужності та героїзму Париж би не мав нагоди почути український гімн. Ваша відвага і сила надихають кожного спортсмена на нові перемоги.
Слава Україні!

 

НОК України

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x