Водні види спорту

Середа: Хотів би ще на 2-3 Олімпіади з’їздити

Українець Олексій Середа прокоментував 8-ме місце у чоловічих стрибках у воду з 10-метрової вишки на Олімпійських іграх-2024.

«Навіть не знаю, що сказати. Поганий результат, міг набагато краще. У мене рекорд 530 балів, зараз на 100 балів менше набрав. Звичайно, трохи розчарований.

Мені соромно за себе. Єдине, що мені сподобалося — попередні змагання [в одиночці]. З неочікуваного — ось зараз 10 метрів, всі валяться, падають. Для Олімпійських ігор маленька сума балів. Але це спорт, ось китаєць [Ян Хао] двічі помилився, я взагалі такого ніколи в житті не бачив.

Чи заважала травма? Ні, ну звичайно, що я не готувався як планував тренерський штаб. Рука поболює, але стрибати можу.

Що сказали тренери? Це доволі передбачуваний результат. Якщо брати так, як тренери бачать, то я почав готуватися до Олімпійських ігор за місяць. Стрибки індивідуальні я вже виконував тут. Передбачуваний результат, гадаю, що тренери так само думають. Дива не трапилося.

Далі підготовка до Лос-Анджелеса? Так. Якщо подивитися, то мені лише 18 років, ще дві-три Олімпіади відстрибаю. Та й взагалі мені подобається цей вид спорту, подобається ним займатися. Хотів би ще на 2-3 Олімпіади з’їздити, Лос-Анджелес — навіть не обговорюється. Буду готуватися, працювати над помилками.

Чи є сенс змінювати щось у підготовці? Мабуть, є сенс. Чогось не вистачає. Фізичної підготовки не вистачає, та й стрибки я виконую неідеально. Другий стрибок, який я завалив у півфіналі, ось і у [фіналі] завалив — так я ж його і на тренуваннях ідеально не роблю. Це закономірно. Думаю, що треба щось змінити у підготовці, може щось додати чи чогось не робити. Це вже тренери вирішуватимуть, я ж просто виконую свої обов’язки: мені кажуть, а я роблю», – сказав Середа.

Суспільне

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x