Інші види спорту

Український стрілець з хворобою виступив у фіналі Олімпіади: Отруївся у селищі

Український стрілець Павло Коростильов посів п’яте місце у стрільбі з малокаліберного пістолета на дистанції 25 метрів. У фіналі спортсмен влучив у 16 мішеней.

В ексклюзивному коментарі Суспільне Спорт з Парижа Коростильов розповів, що змагався у фіналі з отруєнням. Також він підкреслив, що це може бути пов’язано з поганими санітарними умовами у селищі, зокрема у їдальні.

Про отруєння перед фіналом”

Емоції? Не знаю, навіть. Вчора [4 липня] отруївся у селищі і все. Досі [погано себе почуваю]”.

Про результат на третій Олімпіаді

“Результат? Наче так [непоганий]. Якби не ця ситуація [з отруєнням], могло бути краще. Несильний результат у фіналі, можна було б боротися навіть за “золото”.

Про організацію Ігор у Франції

“Враження від Олімпіади у порівнянні з попередніми? Набагато гірша. В усьому. По організації, тиру, що нас взагалі запхали сюди [місто Шатору, біля 300 км від Парижа], хоча могли б у Парижі зробити тир. У Токіо ж зробили і там все було краще. Тут навіть у селищі, коли береш посуд, то бачиш, що її від минулого разу не відмили. Наприклад, коли на 10 метрах виступали, то навіть кондиціонер [не вмикали]. Було дуже спекотно”.

Про плани на наступну Олімпіаду

“Чи є бажання виступати на наступній Олімпіаді? Взагалі хочеться поїхати у Лос-Анджелес та виступати далі. Просто фортуна обійшла мене боком [у третій Олімпіаді]. Підготовка до цієї Олімпіади? У мене тривалий період були проблеми з рукою і реабілітація. Підходили так, щоб не нашкодити, не у повному обсязі. Загалом нормально”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x