Гімнастика

Верняєв: Олімпіада — дуже нервові та виснажливі змагання

Коментуючи майбутні особисті фінали на паралельних брусах та вправах на коні українець Олег Верняєв відповів, що там у кожного є шанс на перемогу.

«Олімпіада — дуже нервові та виснажливі змагання, тому навіть явні фаворити можуть впасти. Це гімнастика, це дуже нервовий вид спорту. Якби я сьогодні трохи більше балів набрав у кожній вправі — я був би ближче до трійки лідерів. Зараз у мене одна задача — все проаналізувати і готуватись далі».

«Виступ українських спортсменів на Іграх — це змога заявити світу про Україну. Це наш шанс донести світу правду про те, що відбувається в Україні, — каже Олег. — Сьогодні, відповідаючи на запитання іноземних журналістів про підготовку до Олімпіади, я показував їм тривалість нічних повітряних тривог, показував повідомлення друзів з фронту. Я запросив їх до України. Якщо вони справді хочуть зрозуміти особливості підготовки, нехай приїжджають і самі побачать, як воно, — готуватися до змагань в умовах війни», — емоційною промовлю завершив Олег Верняєв свій коментар.

НОК України

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x