Інші види спорту

Усач – про дебют на Олімпіаді: психологічно не впорався

Український лучник Михайло Усач завершив виступ у кваліфікаційному раунді Олімпійських ігор-2024 у Парижі. Спортсмен посів 48-му позицію, тим самим потрапивши в 1/32 фіналу на 17-те місце посіву, бразильця Маркуса Д’Алмейду.

Про емоції від дебюту на Олімпіаді

“Є емоції різні. Є емоції, коли в тебе все чітко, ейфорія. А є емоції, коли щось не виходить, як у мене було у перші три серії. Не впорався просто психологічно, такий стан був незрозумілий. Психологічно не впорався з роботою”, — сказав спортсмен у флешкоментарі для Суспільне Спорт.

Про свою оцінку виступу у кваліфікаційному етапі

“Вже як є, але дуже незадоволений, — підсумував свій виступ спортсмен. — Був готовий, тренування проходило дуже добре, і пристрілочні серії були дуже непогані. Але вийшло так, що нерви, нестабільність вилізла, якої я не очікував”.

Про настрій щодо майбутніх етапів змагань

“Треба просто опанувати себе. Ще є пару днів тренувань, виправитися трішки. І далі дуельки, там може бути зовсім інше. Це кваліфікація, за це медалі не дають. А ось олімпійський раунд — це може бути інший розклад, інші місця і все інше”.

Про те, чому під час перерви не випускав з рук телефон

“Що дивився під час перерви у телефоні? Це була настанова тренера. Та й результат — цікаво, як люди стріляють, чи я кваліфікувався”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x