ФутболГоловні новини

Збірна України зіграла внічию з Чехією: підопічні Реброва залишилися на останньому місці

У матчі четвертого туру Ліги націй збірна України у Польщі зустрічалася з Чехією.

Стартовий склад збірної України у порівнянні з попереднім переможним матчем з Грузією (1:0) Сергій Ребров вирішив майже зберегти, лише була проведена одна зміна: замість Івана Калюжного вийшов Тарас Степаненко. Зазначимо, що у другому таймі Іван замінив Тараса.

На 18 хвилині гри чеська команда вийшла вперед завдяки голу Черва. Після перерви гравець збірної Чехії зіграв рукою і було призначено пенальті, яке реалізував Артем Довбик. Далі команди грали на зустрічних курсах, маючи моменти для взяття воріт, але марно.

У турнірній таблиці збірна України має чотири очки і залишається на останній сходинці. Здобуте очко дозволило Чехії очолити групу 1 Ліги націй.

У листопаді на збірну України чекають матчі з Албанією та Грузією, яка в очній зустрічі сьогодні визначили сильнішого: албанці на виїзді святкували перемогу з рахунком 1:0.

Україна – Чехія – 1:1 (0:1) (Довбик, 54 (пен) – Черв, 18)

Україна: Трубін – Матвієнко, Таловєров, Забарний, Конопля (Тимчик 80) – Степаненко (к) (Калюжний 64) – Мудрик, Судаков, Шапаренко (Криськів 64), Гуцуляк (Зубков 22) – Довбик (Яремчук 80).
Чехія: Коварж – Боржіл (Змрзли 70), Крейчі, Вітік – Провод (Лінгр 58), Черв, Соучек (к), Цоуфал – Шульц (Кухта 90+1), Хори (Климент 70), Черни (Гложек 58).
Попередження: Хори 64, Криськів 75, Черв 89, Клімент 90+3, Лінгр 90+5.

Поточна турнірна таблиця групи ІВ Ліги націй

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x