Єдиноборства

Беленюк: Зичу Насібову реалізації його мрії про золото

Український борець греко-римського стилю Жан Беленюк прокоментував поразку Парвіза Насібова у фіналі Олімпійських ігор-2024.

«Йому трішки не пощастило.

Я не налаштовував його, тому що Парвіз достатньо досвідчений хлопець і він сам прекрасно знає, що і як йому робити, як боротися. Але трішки сутичка пішла не за сценарієм – на такому рівні кожна помилка варта перемоги. Він припустився помилки, і вже іранець просто не віддав йому.

Парвіз – боєць, він це демонстрував протягом турніру. Він за 20 секунд до кінця вирвав перемогу у серба сильного, потім сильний киргиз, потім ще сильніший азербайджанець – всіх він виграв, але для нього перша сутичка завжди складна. Саме це показала минула Олімпіада, тобто йому треба трошки розборюватись.

Чемпіонат світу минулого року – він програв першу сутичку турку. Коли він розборюється – друга, третя, його вже важко зупинити, він вже як риба у воді. Але перша сутичка складна, в тому числі і для мене, і для багато кого. Треба увійти в цей змагальний процес, тому перша сутичка така складна.

Але я знаю, що він мріє про золото і я впевнений, що якщо він буде працювати – то в Лос-Анджелесі він буде мати можливість продемонструвати високий результат. Я йому зичу реалізації його мрії, тому що двічі програвати у фіналі – це достатньо болюче», – сказав Беленюк.

25-річний Насібов – срібний призер Токіо-2020, дворазовий бронзовий призер чемпіонатів Європи.

tribuna.com

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x