Гімнастика

Ковтун: Найгірше – друге та четверте місця

Український гімнаст Ілля Ковтун прокоментував завоювання срібла у фіналі Олімпіади-2024 у вправах на паралельних брусах.

– Ви плануєте довгий відпочинок, перерву?

– Не планую відпочинок зараз. Планую реабілітацію та відновлення свого тіла, бо працювали на максимум. Але це будуть і тренування, і трішки відпочинок. Не буде в мене зараз паузи.

– Наскільки для вас ця медаль важка? Бо коли стояли на пʼєдесталі, то була лише скромна маленька посмішка. Що всередині було?

– Я на змаганнях дуже скромний. Так тренер навчив з дитинства, що на змаганнях скромно. Ти вже можеш вдома бути радіснішим. Але це дуже багато значить, бо ми пройшли дуже багато проблем і з ногою, і у спорті. Коли дуже багато тренуюся – з координацією починаються проблеми.

Вважаю, це більше навіть не для мене великий результат, а для мого тренера. Бо вона жінка й показала такий результат у чоловічій гімнастиці.

– Здається, ви казали, що найгірше це друге та четверте місця. Що зараз думаєте?

– Так, найгірше – це друге та четверте місця. Але це був останній шанс на медаль. Вважаю, що і друге місце зараз дуже добре. Але будемо працювати, щоб на наступних Олімпійських іграх було перше.

– Коли буде можливість, на яке емоційне святкування ви здатні? Вдома, коли можна.

– Ще не знаю. Спочатку зателефоную батькам, бо вони дуже переживають, сестрі. А там вже подивимося, як будемо святкувати.

– Зайдіть у гості до шаблісток – вони дуже гарно танцюють.

– Так, бачив, бачив, – сказав Ковтун.

tribuna.com

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x