Легка атлетика

Левченко прокоментувала свій провал на Олімпіаді: я готова на 1%

Українська легкоатлетка Юлія Левченко прокоментувала те, що не змогла вийти до фіналу Олімпіади-2024 у Парижі у стрибках у висоту.

Її слова передає кореспондентка Tribuna.com Ірина Козюпа.

– Як твоє самопочуття? Тому що були певні нюанси.

– Нормально. Звичайно, легше виходити, коли ти відчуваєш, що готовий на 100%. В мене, напевно, був 1% з моїх 100% за відчуттями. Дивлячись на сьогоднішню кваліфікацію, я розумію, що поганий результат – не найгірше, що може трапитися. Сьогодні була якась битва. Дуже багато дівчат вибули зі змагань, тому що травмувалися. Я хочу подякувати тренеру, що хоча б тут я була нормально. Прикро, що не вдалося показати те, на що була готова – явно на більше, ніж показала сьогодні. Будемо рухатись далі.

– Була приємна подія (Левченко вийшла заміж, – прим. Tribuna.com) напередодні Олімпіади. Це якось додавало тобі сил?

– Насправді, це у соціальних мережах воно виглядає як супер подія. Насправді це було маленьке родинне свято. Були тільки близькі люди. Звичайно, це новий старт у моєму житті, це не може не радувати. Бути дружиною – інше відчуття.

– Ви сказали, що багато дівчат травмувалися. Через що?

– Я думаю, що це просто Олімпійські ігри. Всі готуються, всі на максимумі своїх можливостей. А максимум можливостей – це завжди напруга в тілі, концентрація. Це показує, що кожен веде боротьбу з останніх сил та хоче показувати найвищі результати. Іноді трапляється так, як сьогодні.

– Коли не взяла останню спробу, яку були думки?

– Я їх вимкнула і вирішила залишитись, подивитися на дівчат, підтримати та насолодитися тим, що я тут. Тікати було точно не варіантом, – сказала Левченко.

Левченко виконала три невдалі спроби на 1,83 м та завершила виступи на Олімпіаді-2024.

Для виходу до фіналу необхідно стрибнути на 1,97 м або потрапити у дванадцятку найкращих за результатами кваліфікації.

tribuna.com

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x