Єдиноборства

Українські боксери вже на шляху до Парижа

22 липня 2024 року на головну світову мультиспортивну подію чотириріччя – Ігри XXXIII Олімпіади, вирушила національна збірна команди України з боксу: Айдер Абдураімов, Дмитро Ловчинський та Олександр Хижняк.

З Центрального залізничного вокзалу Києва з подальшим рухом до Парижа представники української команди поїхали у супроводі тренерського штабу – головного тренера збірної Дмитра Сосновського, лікаря команди Максима Масляного, а також особистих наставників – Сергія Данильченка (тренер Айдера Абрураімова), Олександра Поліщука (тренер Дмитра Ловчинського), Олександра Хижняка (тренер Олександра Хижняка).

Провести спортсменів на Олімпійські ігри-2024 прийшли представники Федерації, фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», спортивного комітету ДПСУ, рідні та друзі. Зокрема побажати успіхів на головному старті чотириріччя завітав Микола Даневич – перший заступник голови ФСТ «Динамо» України, Кухаренко Наталія – начальниця відділу олімпійських видів спорту та фізкультурно-спортивної реабілітації, Євген Ткачук – т.в.о. голови спортивного комітету ДПСУ, Олег Романчук – начальник СК НГУ та інші.

Укрзалізниця забезпечила для національної збірної команди комфортні умови для очікування потягу та урочисто привітала своїх особливих пасажирів на шляху до Олімпійських вершин.

НОК України

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x