Головні новиниНовини Олімпіади

Де дивитися Олімпійські Ігри 2024 в Парижі – Суспільне та Megogo

З 26 липня по 11 серпня у Парижі пройде літня Олімпіада-2024. Офіційним транслятором Олімпійських Ігор в Україні буде “Суспільне”.

Дякуємо, що завітали на наш сайт. Ми розкажемо вам де дивитися Олімпійські Ігри 2024 в Парижі онлайн. Безкоштовні трансляції змагань можна буде переглянути на каналі “Суспільне Спорт” та на місцевих телеканалах “Суспільне” (“Суспільне Київ”, “Суспільне Одеса” тощо).

Також на “Радіо Промінь” будуть доступні аудіотрансляції матчів олімпійської збірної України.

Повідомляється, що кількість ефірних годин становитиме не менше 200 годин, а щодня виходитимуть інформаційно-аналітичні студії про ОІ-2024.

Також на сайті “Суспільне” будуть доступні чотири додаткові потоки трансляції змагань Олімпіади-2024.

Офіційна церемонія відкриття Ігор відбудеться 26 липня, а першою трансляцією Олімпіади стане матч збірної України з футболу 24 липня проти олімпійської команди Іраку.

Уже відома інформація про план показу Олімпіади та Паралімпіади

  • Кількість годин прямого ефіру: не менше 200 годин під час Олімпіади, не менше 100 годин під час Паралімпіади.
  • На сайті Суспільне Спорт будуть доступні чотири додаткові потоки онлайн-трансляцій змагань Олімпіади-2024 з українськими коментаторами, що буде розширювати кількість контенту на телеканалах.
  • Щоденно будуть виходити інформаційно-аналітичні студії про Олімпійські та Паралімпійські ігри 2024 року. Також на Youtube-каналі щодня виходитиме дайджест головних подій змагального дня.

Де дивитися Олімпійські Ігри на регіональних каналах:

Область Канал
Вінницька Суспільне Вінниця
Волинська Суспільне Волинь
Дніпропетровська Суспільне Дніпро
Донецька Суспільне Донбас
Житомирська Суспільне Житомир
Закарпатська Суспільне Закарпаття
Запорізька Суспільне Запоріжжя
Івано-Франківська Суспільне Карпати
Київська Суспільне Київ
Кіровоградська Суспільне Кропивницький
Луганська Суспільне Луганськ
Львівська Суспільне Львів
Миколаївська Суспільне Миколаїв
Одеська Суспільне Одеса
Полтавська Суспільне Полтава
Рівненська Суспільне Рівне
Сумська Суспільне Суми
Тернопільська Суспільне Тернопіль
Харківська Суспільне Харків
Херсонська Суспільне Херсон
Хмельницька Суспільне Поділля
Черкаська Суспільне Черкаси
Чернівецька Суспільне Буковина
Чернігівська Суспільне Чернігів

Збережіть собі посилання:

Олімпійські Ігри 2024 – медальний залік

Олімпійські Ігри-2024 на MEGOGO: ще більше українськомовного контенту

Олімпійські Ігри повертаються до Європи вперше за 12 років. Цього року вони відбудуться у Парижі з 26 липня. Україну представлятимуть 140 спортсменів у 23 видах спорту.

Мегого, у співпраці з Warner Bros. Discovery, забезпечить максимальне висвітлення подій, транслюючи їх з коментарями українською мовою. Окрім Eurosport 1 і Eurosport 2, будуть додаткові канали Eurosport 3 – Eurosport 9, які висвітлюватимуть різні види спорту, включаючи гольф, бійцівські види спорту, футбол та баскетбол. Спеціалізовані канали нададуть понад 800 годин прямого ефіру, включаючи повторні трансляції.

Також буде доступний спеціальний канал 4K, де транслюватимуть церемонії відкриття та закриття, а також найпопулярніші види спорту.

Всі події можна буде переглядати в розділі «Спорт» на MEGOGO, а також на поп-ап каналах Discovery+.

Олімпійські змагання будуть доступні з прямими коментарями українською мовою, зокрема футбольні та баскетбольні турніри, теніс, бокс, боротьба та інші види спорту.

Сайт Суспільне Спорт опублікував розклад трансляцій ключових подій Олімпійських ігор 2024 за участю українців. Усі події з цього переліку будуть показані наживо на «Суспільне Спорт» та місцевих телеканалах «Суспільного».

Спрогнозувати детальний розклад виступів українців у щоденному режимі до старту Ігор – неможливо. Адже розклад тенісу формується з дня на день, у багатьох видах спорту усе залежить від виступів безпосередньо на змаганнях. Та ми зібрали своєрідний гайд ключових подій за участю українців.

Усі події з цього переліку будуть показані наживо на Суспільне Спорт та місцевих телеканалах Суспільного.

Середа, 24 липня

  • 20:00. Футбол: Україна – Ірак

Олімпійський футбольний турнір розпочне Ігри ще до офіційного початку. За дві доби до церемонії відкриття свій перший в історії матч на Олімпіаді зіграє чоловіча збірна України з футболу.

На сайті Суспільне Спорт буде показано вісім матчів у перший ігровий день футболу, а на місцевих телеканалах Суспільного першою трансляцією стане саме матч України проти Іраку.

П’ятниця, 26 липня

  • 20:30. Церемонія відкриття Олімпійських ігор

Офіційний старт Ігор! Масштабна подія, яку організатори змагань у Франції, прагнуть зробити ще масштабнішою – уперше церемонія відкриття пройде не на стадіоні, а вздовж усього міста. Команди мають пересуватися по річці Сена у човнах.

Як це буде – дивіться наживо на Суспільне Спорт, місцевих телеканалах Суспільного та телеканалі Перший. Пряма трансляція розпочнеться уже о 20 годині.

Субота, 27 липня

  • 12:00. Стрибки у воду: 3 м, синхрон, жінки, фінал
  • 16:30. Спортивна гімнастика: кваліфікація, чоловіки
  • 18:00. Футбол: Україна – Марокко
  • 20:50. Фехтування: жінки, шпага (потенційно)

Насичений стартовий змагальний день. Перший фінал на Олімпіаді за участю України – синхронні стрибки з 3-метрового трампліна, куди підібралися усього вісім збірних, і українки серед них.

Також у перший змагальний день визначиться, в які фінали відберуться українські гімнасти. А збірна України з футболу зіграє свій уже другий матч на Олімпіаді. У вечірній сесії відбудуться перші фінали з фехтування – потенційно туди можуть дістатися три українки, які змагатимуться в Парижі.

Неділя, 28 липня

  • 13:00. Стрільба: 10 м, жінки (потенційно)

Олена Костевич – чотириразова призерка Олімпіад, яка змагатиметься на шостих Іграх у кар’єрі. Двічі вона здобувала медалі саме у стрільбі з пневматичного пістолету з 10 метрів. У Парижі Костевич змагатиметься у трьох дисциплінах, і саме стрільба з 10 метрів – перша з них. Кваліфікація відбудеться в суботу, 27 липня. У разі виходу у фінал – він відкриватиме другий змагальний день.

Понеділок, 29 липня

  • 12:00. Стрибки у воду: 10 м, синхрон, чоловіки
  • 17:00. Дзюдо: 57 кг, Дар’я Білодід (потенційно)
  • 18:30. Спортивна гімнастика: команда, фінал
  • 20:00. Фехтування: жінки, шабля (потенційно)

Ще один насичений день для України. Відкриє його фінал стрибків у воду з 10-метрової вишки. На останніх двох чемпіонатах світу українці (Олексій Середа та Кіріл Болюх) були на подіумі.

Далі у програмі дня фінал командного багатоборства у чоловічій спортивній гімнастиці, куди ще має відібратися Україна. А також в цей день змагатимуться призерки минулих Олімпіад у складі України – дзюдоїста Дар’я Білодід (фінальний блок почнеться о 17:00) та фехтувальниця Ольга Харлан (фінальний блок почнеться о 20:00).

Вівторок, 30 липня

  • 10:30. Стрільба: команда, 10 м, пістолет (потенційно)
  • 14:30. Фехтування: жінки, шпага, команда
  • 18:30. Футбол: Україна – Аргентина
  • 21:30. Вечірня сесія плавання

Футбольна збірна України завершить виступ на груповому етапі Олімпіади-2024 матчем проти Аргентини. Крім цього ще кілька командних виступів для українців можуть відбутися – у стрільбі з пістолета команда, у разі проходу кваліфікації, боротиметься за медалі. А також жіноча команда у шпазі розпочне виступи з 1/4 фіналу о 14:30.

У вечірній сесії плавання потенційно може бути перший фінал за участю Михайла Романчука – 2-разового медаліста Токіо-2020.

Середа, 31 липня

  • 12:00. Стрибки у воду: 10 м, жінки, синхрон
  • 13:14. Академічне веслування: жіноча четвірка парна, фінал
  • 18:30. Спортивна гімнастика: чоловіки, особисте багатоборство

Ще одна фінальна дисципліна для України у синхронних стрибках у воду, а також потенційні фінали у академічному веслуванні (українки – віцечемпіонки Європи у цій дисципліні) і в чоловічому багатоборстві зі спортивної гімнастики.

Четвер, 1 серпня

  • 10:20. Легка атлетика: спортивна ходьба, жінки
  • 17:00. Дзюдо: 78 кг, Єлизавета Литвиненко (потенційно)
  • 21:30. Вечірня сесія плавання

Важливий день для України у плаванні: потенційний фінал на 200-метрівці на спині з Олександром Желтяковим (чемпіон Європи та рекордсмен України), а також півфінал на 50-метрівці вільним стилем (Владислав Бухов – чемпіон світу).

Також розпочнеться змагальна програма легкої атлетики – перші фіналі у спортивній ходьбі. А у дзюдо змагатиметься призерка чемпіонату світу Єлизавета Литвиненко.

П’ятниця, 2 серпня

  • 10:30. Стрільба з лука, змішана команда
  • 11:10. Ранкова сесія легкої атлетики: стрибки у висоту, метання молота
  • 16:00 або 22:00. Футбол, чвертьфінал
  • 21:30. Плавання: 50 м, Бухов (потенційно)

Кваліфікація за участю Ярослави Магучіх – відбудеться уже в ранковій сесії 2 серпня. Також у цей день українські лучники змагатимуться в команді, а Владислав Бухов може стартувати у фіналі 50-метрівки вільним стилем.

Українська збірна з футболу, якщо подолає груповий етап, також зіграє свій матч 1/4 фіналу 2 серпня.

Субота, 3 серпня

  • 14:00. Фехтування: шабля, жінки, команда
  • 21:20. Легка атлетика: потрійний стрибок, Марина Бех-Романчук (потенційно)

Останній старт для українських фехтувальників – команда у жіночій шаблі боротиметься за медаль Олімпіади-2024. Початок змагань о 14, а фінальний блок розпочнеться о 20 годині за Києвом.

Свій єдиний фінал у Парижі може провести Марина Бех-Романчук – саме 3 серпня відбудеться фінал у потрійному стрибку.

Неділя, 4 серпня

  • 19:36. Плавання: 1500 м, Михайло Романчук (потенційно)
  • 20:50. Легка атлетика: стрибки у висоту, жінки, фінал
  • 21:30. Легка атлетика: метання молота, чоловіки, фінал (потенційно)

Фінал жіночих стрибків у висоту – і одразу три українки можуть туди відібратися, включно з лідеркою світового рейтингу і рекордсменкою світу, Ярославою Магучіх.

Також у цей день можуть у фіналі змагатися Михайло Кохан (призер Євро з метання молота) та Михайло Романчук (призер Олімпіади-2020) на дистанції 1500 метрів вільним стилем.

Понеділок, 5 серпня

  • 12:45. Спортивна гімнастика: фінали

Останній день змагань у спортивній гімнастиці – відбудуться одразу чотири фінали, зокрема у чоловіків у вправах на паралельних брусах (Ілля Ковтун є чемпіоном Європи) та на перекладині.

Вівторок, 6 серпня

  • 19:15. Боротьба: жінки до 50 кг та до 68 кг

У перший день фіналів у боротьбі може змагатися Тетяна Ріжко у вазі до 68 кг, а також розпочне виступи Оксана Лівач – до 50 кг. У вечірній сесії можуть відбутися півфінал Лівач, а також вирішальні сутички Ріжко.

Середа, 7 липня

  • 08:30. Легка атлетика: спортивна ходьба, команда
  • 11:05. Легка атлетика: стрибки у висоту, чоловіки, кваліфікація
  • 19:15. Боротьба: жінки до 50 кг, греко-римська до 67 кг та 87 кг
  • 23:51. Бокс: 80 кг, Олександр Хижняк, фінал (потенційно)

Три українські стрибуни у висоту боротимуться за вихід до фіналу, а розпочнеться цей день з фіналу у командному марафоні зі спортивної ходьби. У вечірній сесії за вихід до фіналів потенційно боротимуться медалісти Токіо-2020 Жан Беленюк та Парвіз Насібов – греко-римська боротьба.

Четвер, 8 липня

  • 14:20. Веслування на байдарках та каное: фінали
  • 16:00. Важка атлетика: жінки, 59 кг, Каміла Конотоп
  • 19:15. Боротьба: греко-римська до 67 кг та 87 кг, жінки до 57 кг
  • 21:25. Легка атлетика: метання списа, Артур Фельфнер (потенційно)

Єдиний виступ України у важкій атлетиці – Каміла Конотоп змагатиметься за медаль. Також 8 серпня пройдуть перші фінали у веслуванні на байдарках та каное (зокрема, Людмила Лузан та Анастасія Рибачок змагатимуться в двійці). А у боротьбі свої виступи можуть завершувати фіналами Беленюк та Насібов.

П’ятниця, 9 серпня

  • 11:00. Художня гімнастика: багатоборство, фінал
  • 13:40. Веслування на байдарках та каное: фінали
  • 19:15. Боротьба: жінки до 57 кг та 62 кг

Фінал особистого багатоборства у художній гімнастиці, другий день фіналів у веслуванні, а також старт у боротьбі медалістки Токіо-2020 Ірини Коляденко – усе це 9 серпня.

Субота, 10 серпня

  • 15:00. Художня гімнастика: команда, фінал (потенційно)
  • 19:15. Боротьба: жінки до 62 кг
  • 20:10. Легка атлетика: стрибки у висоту, чоловіки, фінал (потенційно)
  • 20:30. Артистичне плавання: дует, довільна програма

Насичений передостанній день для України – фінал чоловічих стрибків у висоту в легкій атлетиці, боротьба з Іриною Коляденко, артистичне плавання і завершення виступів у дуетах. А також фінал художньої гімнастики.

Неділя, 11 серпня

  • 22:00. Церемонія закриття

Завершаться Олімпійські ігри-2024 грандіозною церемонією, яка розпочнеться о 22 годині за київським часом і триватиме близько двох годин.

Розклад трансляцій чоловічого баскетболу:

  • Субота, 27 липня:
    • 12:00 Австралія – Іспанія – Олександр Прошута
    • 14:30 Німеччина – Японія – Олександр Прошута
    • 18:15 Франція – Бразилія – Олександр Прошута
    • 22:00 Греція – Канада – Артем Панченко
  • Неділя, 28 липня:
    • 12:00 Південний Судан – Пуерто-Рико – Олександр Прошута
    • 18:15 Сербія – США – Олександр Прошута та Артем Панченко
  • Вівторок, 30 липня:
    • 12:00 Іспанія – Греція – Артем Панченко
    • 14:30 Канада – Австралія – Артем Панченко
    • 18:15 Японія – Франція – Олександр Прошута
    • 22:00 Бразилія – Німеччина – Олександр Прошута
  • Середа, 31 липня:
    • 18:15 Пуерто-Рико – Сербія – Олександр Прошута
    • 22:00 США – Південний Судан – Олександр Прошута

Де дивитися Олімпійські Ігри 2024 в Парижі вибирати, звичайно, вам самим, але ми будемо дуже раді вас бачити на нашому сайті для обговорень участі українських спортсменів на Олімпіаді, і сподіваємося їхніх перемог і медалей. Також будемо слідкувати за Олімпійською збірною України з футболу, яка вперше бере участь в цих змаганнях, і як ви знаєте стартує на Олімпіаді раніше старту Олімпіади – вже 24 липня. Давайте слідкувати за подіями в столиці Франції разом. І ми, і наші автори, наші кореспонденти і новинарі в цьому вам допоможемо.

Наш сайт працює з 2004 року, з Олімпіади в Греції, тобто нам в цьому році вже 20 років!

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x