Футбол

Ротань: безпекові рамки організаторів Олімпіади відчуваємо

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань поділився очікуваннями від Олімпіади-2024 у Парижі.

– Команда прибула до Ліона. Чи відчуваєте ви, що Олімпійські ігри наближаються?

– Так, коли вже сюди приїхали – то відчувається. Коли нас зустріли в аеропорту вже, під пильним контролем служби безпеки, супровід поліцейських і деякі, скажімо так, безпекові рамки – то відчуваємо. Якогось кроку не можна зробити – все через дуже великий контроль.

– Іронія долі: олімпійська збірна живе в тому самому готелі, де на Євро мешкала національна команда. Чи згадали ви цей готель? І чи взагалі могли уявити в 2016-му, що через 8 років ви тут будете знову, але вже як тренер олімпійської збірної?

– Звісно, що ні. Щодо того, згадав чи не згадав – одразу якось не приділив цьому уваги, а потім уже, коли ми сюди прийшли, і один з адміністраторів каже, що ми тут були, і потім кожна мить – номер, ресторан, зал теорії – одразу пригадується, і вже, як своє рідне.

– Зал теорії той самий, але роль у вас вже зовсім інша.

– Так, час біжить, ми нікуди не дінемося від часу.

– Що персонально для вас означають ці Олімпійські ігри?

– Персонально для мене це велика відповідальність перед країною. А найголовніше, мабуть, це те, що наша країна і те, що зараз коїться в країні – хочеться, щоб про нас багато чули, знали про те, що зараз у нас в країні.

І друге – щоб ми на спортивному фронті представляли нашу країну та показували, що ми боремося, що наша країна живе і вона сильна, – сказав Ротань.

УАФ

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x