Інші види спортуФутбол

Українська кіберполіція виявила багато випадків договірних матчів у різних видах спорту

Голова Комітету з етики та чесної гри УАФ Андрій Давиденко заявив, що Департамент кіберполіції виявив випадки організації договірних матчів у футболі та інших видах спорту.

“Сьогодні я представляю наш комітет УАФ. Я працював 20 років у Національній поліції України і останні вісім років сконцентрований на боротьбі з договірними матчами у нашій державі. У 2018 році у нас був великий резонанс саме у цій справі. Ми виявили клуби, у яких були проблеми із такими питаннями.

Більше новин зі світу футболу читайте в режимі Live у Telegram UA-Football
На той час це було більше половини команд Прем’єр-ліги. В результаті було проведено найбільшу операцію в історії України, було понад 300 фігурантів кримінальної справи. Багато хто був затриманий і покараний. Також було затримано кількох арбітрів, які надалі рішенням КДК було відсторонено від футболу.

Нещодавно Департаментом кіберполіції було проведено 45 обшуків у 5 регіонах України та виявлено багато випадків організації договірних матчів у кіберспорті, настільному тенісі, баскетболі, волейболі.

У футболі також. За деякий час надамо вам всю інформацію. Ми працюємо командою в УАФ з 1 квітня цього року і вже виробили плани та стратегію, які ми реалізовуватимемо”, – сказав Давиденко.

УАФ

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x