Футбол

Динамо анулювало квитки на матч з Шахтарем: відома причина рішення

Київське Динамо скасувало неофіційні квитки, придбані у перекупників, на матч 11-го туру УПЛ 2024/25 проти донецького Шахтаря 27 жовтня.

«Дорогі вболівальники, Ми вдячні за вашу активність та бажання відвідувати матчі Динамо, у тому числі матч проти Шахтаря, який відбудеться 27 жовтня. Для нашого клубу підтримка вболівальників – це найголовніше. І саме для того, щоб на матчі потрапили віддані фани, ФК Динамо Київ продовжує боротьбу з тими, хто намагається спекулювати на квитках. Ми бачимо всі спроби перекупників обійти систему та не залишимо без наслідків.

Завдяки аналізу нашого квиткового оператора всі облікові записи з підозрілими транзакціями були заблоковані, а квитки, придбані з порушеннями, анульовані. Квитки, придбані через неофіційні ресурси, у перекупників або обхідних шляхів недійсні – і не дають право на відвідування матчу.

Будь ласка, купуйте квитки лише на офіційних ресурсах! Тільки так ми разом зупинимо спекуляції із квитками. Ми як організатори залишаємо за собою право перевіряти документи, що засвідчують особу, на вході, щоб уникнути порушень.

Дякую за вашу підтримку. Разом ми забезпечимо, щоб на стадіоні були справжні вболівальники, які живуть футболом та нашою командою», – йдеться у заяві пресслужби Динамо.

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x