Легка атлетика

Дорощук – про проблеми зі здоров’ям Тамбері: Його шоу, він у ньому актор, йому класно

Українець Олег Дорощук прокоментував проблеми зі здоров’ям італійця Джанмарко Тамбері перед фіналом Олімпійських ігор-2024 у стрибках у висоту.

«Якщо чесно, щоб прям вірити… Коли виконували пробні стрибки, то він нормально стрибав, 2,25 м намагався — стрибнув, не знаю точно. Але прийшов у колрум перемотаний, пластирі, бинти — я не знаю. Його шоу, він у ньому актор, йому класно. Може й бути травма, бо він не показав свій класний результат.

Чи поділився б з кимось олімпійським золотом, якби була така ситуація? З Баршимом так, він мені імпонує. Він «батя» висоти, стільки роки в цій грі, і як він це робить… Він мені як спортсмен подобається. З кимось іншим — ні. А Баршим гідний цього.

Коли чекати 2.33 м? У мене є ще старти цього сезону. Мені здається, що я відчуваю стрибок. У Львові [на чемпіонаті України] і до цього не відчував, а тут відчував ці змагання, кожну хвилину, і кайфово. І стрибок відчув, це надає впевненості щодо того, що я щось роблю», – сказав Дорощук.

На Олімпіаді-2024 23-річний Олег стрибнув 2,31 м та посів 6-те місце. Тамбері завершив фінал на 11-й позиції з результатом у 2,27 м.

Суспільне Спорт

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x