Водні види спорту

Тренер пояснив зняття Лузан зі змагань Олімпіади

Головний тренер збірної України з веслування на байдарках і каное Ігор Нагаєв пояснив, чому Людмила Лузан не вийшла на фінал Б у каное-одиночці на Олімпіаді.

«У Люди вже десь два роки травма спини, м’язи потягнула і якось не може долікуватися. Весною теж була травма, знімали з кількох змагань. І коли напружена гонка, то в неї загострюється — переживаю, що це вже хронічне може бути.

Бо вже і на Кубку світу знімалася: після двійки не змогла повноцінно йти одиночку. І [після фіналу каное-двійки] теж: взяла ініціативу у свої руки, і останні 150 метрів піднялася та зробила неможливе.

Ще з вечора звертала увагу, що в неї болить, пішли до нашого лікаря, масажисти там робили. Вона стартувала у півфіналі, вийшла зі сльозами на очах, каже, що не можу. Але вона боєць, приїхала ж, щоб змагатися. У дуже непоганій формі знаходилася.

Ми хотіли її ще з півфіналу зняти, у нас попереду ще чемпіонат світу в Узбекистані, вона туди хотіла теж поїхати. Я розумію спортсменів, що туди теж хочеться поїхати, бо це екзотична країна, туди може й не потрапиш, як ось зараз. Вона [Лузан], Анастасія Рибачок та Микола Іванович [Мацапура] виявили бажання поїхати до Самарканду», – сказав Нагаєв.

Людмила Лузан та Анастасія Рибачок стали срібними медалістками з веслування у каное-двійках на дистанції 500 метрів.

Суспільне

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x