Легка атлетика

Рижикова: дуже сильно хотіла, але це не моя Олімпіада

Українська легкоатлетка Анна Рижикова прокоментувала непотрапляння до фіналу Олімпіади-2024 у бігу на 400 м з барʼєрами.

«На жаль, далі не пройшла. Дуже сильно хотіла, але це не моя Олімпіада. Викладалася, старалася, хотіла, але це спорт. Більше мрій тут розбиваються, ніж справджуються.

Радію чужим перемогам: дівчат [стрибунок Ярослави Магучіх та Ірини Геращенко], Михайла [Кохана у метанні молота]. Сама, на жаль, зупиняюся у півфіналі.

У принципі, непогано почувалася. Не скажу, що витратила зайві сили — швидше розбігалася. Тут кому як: і за старою системою я пройшла б [до півфіналу], і за новою — різниці не було. Але деякі дівчата, які могли б пройти за старої системи, на наступний день пробігли гірше і не кваліфікуватися.

Олімпійський сезон вийшов не такий, як я планувала. Підготовка була чудовою, але посеред сезону захворіла. Сподівалася, що минеться легким переляком, але це вибило мене на пару днів.

Але потім результати впали — це відкинуло мене на кілька тижнів назад у плані підготовки. На Євро не змогла повернутися на той рівень, після нього почали заново працювати. Що маємо, те й маємо», – сказала Рижикова.

Рижикова стала 7-ю у своєму забігу з результатом 55,65 с.

Суспільне Спорт

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x