Інші види спорту

Казбекова: Дуже пишаюся представляти у такі важкі часи Україну

Українська спортсменка Євгенія Казбекова завершила перший етап півфіналу скелелазіння у болдерингу. Сталося це на одинадцятий день Олімпійських ігор-2024.

Після першого етапу змагань Євгенія Казбекова дала ексклюзивний коментар Суспільне Спорт, у якому розповіла про особливості трас у Парижі, улюблену дисципліну скелелазіння, умови проживання в олімпійському селищі та згадки про Україну на Олімпіаді.

  • Про важкість Олімпійських трас

“Вони були хитрі. Складні теж були. Не дуже відрізнялися від ОКС , може трішки складніше, але рівень гарний”.

  • Про улюблену дисципліну скелелазіння

“Трудність чи болдеринг? Мені обидві дисципліни подобалися з дитинства, тому я не обирала. Завжди обома дисциплінами займалася”.

  • Про олімпійське селище

“Дуже круте, чимось схоже на Всесвітні ігри та Європейські ігри, але більше спортсменів та більше країн представлено. Атмосфера прекрасна”.

  • Про те, чи згадує про війну в Україні західна преса

“Зараз не було багато [інтерв’ю], до неї [Олімпіади] було багато подкастів, а зараз тиша. Питають про Україну, як це представляти країну, коли йде війна, як я себе почуваю як спортсменка, що це для мене означає”.

  • Про представлення України на Іграх

“Що це для мене означає? Дуже пишаюся представляти у такі важкі часи Україну, бо російська агресія торкається кожного з нас. Це багато відповідальності, але я дуже щаслива, що Україна бореться та є представлена на міжнародному рівні. Це для мене дуже багато означає”.

У другій частині півфіналу, яка відбудеться 8 серпня, спортсменки позмагаються у дисципліні “трудність”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x