Водні види спорту

Ус відреагувала на блокування суперниці у чвертьфіналі Олімпіади: гарно мене збила та досягнула своєї мети

Українська спортсменка Вікторія Ус завершила виступи на Олімпійських іграх-2024 у веслувальному слаломі у каяк-кросі. Вікторія не змогла потрапити у топ-2 свого чвертьфінального запливу.

Після чвертьфінального запливу Вікторія Ус дала коментар ексклюзивно для Суспільне Спорт щодо вильоту з Олімпіади, боротьби у 1/4 фіналу, оцінки свого результату та планів на майбутнє.

Про завершення Олімпіади-2024 на стадії чвертьфіналу

“Так, [засмутилася], такі шанси були. У самому кінці не вийшло утриматися, вона [бразилійка] так гарно мене збила та досягнула своєї мети. А я дуже розслабилася, виходить. Звісно, тактика, щоб зашкодити, щоб зробити конкурентці якомога незручніше, а потім шукати собі варіанти”.

Про фізичний стан у запливі

“Старт був хороший, гонка була непоганою, але в кінці не вистачило. Я не очікувала, що вона настільки атакуватиме у кінці, можна було піти вперед більше, можна було продумати. Але вже кінець гонки, дуже важко. Сили були, але у голові трішки тактики не вистачило у плані того, щоб зорієнтуватися”.

Про підсумки Ігор для себе

“Чи вдалися Олімпійські ігри? Не сказала б, бо травма була, такий стресовий стан, не знаєш, як ти будеш виходити з нею, чи вийде взагалі змагатися. Звісно, класно, що я тут, ганяюся, але розумію, що все могло бути якомога краще. Але це спорт, травми трапляються у багатьох. Треба робити висновки та уникати їх [травм]”.

Про подальші плани

“Зараз відновити спину, бо у багатьох травми повертаються і треба зробити все, щоб вона не повернулася. Відновити спину, а далі будемо бачити. У нас ще два Кубки світу, побачимо, як буде спина [почуватися]. Бо зараз через адреналін, може, менше болю, а через кілька днів побачимо, як відреагує спина. Від цього будемо відштовхуватися і планувати далі”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x