Гімнастика

Верняєв – про значення Олімпіади: Хворий, не хворий – якщо я приїжджаю, то краще померти

Український гімнаст Олег Верняєв розповів, що для нього означає повернення на Олімпіаду.

– Ви повернулися в цей вир Олімпіади, до якого ви йшли, після паузи.

– Так, я дуже радий.

– Як ви це сприймаєте зараз?

– Я завжди намагаюсь ставитись до всіх змагань на одному рівні, тому що коли ти починаєш собі накручувати, то можеш перегорати.

Ще в 2009 році, коли я тільки перейшов до Сартинського, він мені сказав: «Усі змагання важливі». І кожен раз, коли ти виходиш – хоч це Кубок Києва відкритий, хоч Олімпійські ігри, ти повинен викладатися. Особливо, коли в тебе вже є ім’я, за тобою слідкують, і ти не можеш просто виходити і робити все, як хочеш, шалтай-болтай.

Особливо зараз, коли в нас така ситуація в країні,  ти не тільки за себе змагаєшся, ти не можеш приїхати, сказати: «Хочу, не хочу, настрій є, немає». Я не раз виступав з порваними зв’язками. Хворий, не хворий – якщо я приїжджаю, то краще померти, але зробити все, що можу.

– Це правда, але Олімпіада є Олімпіада. Не вірю, що ви не кайфуєте від цього відчуття, що ви знову в Олімпійському процесі.

– Авжеж кайфуєш. Але ви ж розумієте, що хочеться медаль, і ти про це мрієш, ти працював на це. Я вмирав у залі, коли готувалися. Але про це все вже після Олімпіади будемо спілкуватися, – сказав Верняєв.

tribuna.com

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x