Легка атлетика

Бех-Романчук розповіла про вихід у фінал Олімпіади: хотілося краще

Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук пройшла у фінал змагань з потрійного стрибка на Олімпіаді-2024 у Парижі. Українка змогла подолати кваліфікацію, увійшовши у топ-12 легкоатлеток.

Після кваліфікації Марина Бех-Романчук в ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт з Парижа, розповіла про стан свого здоров’я, підготовку до Олімпіади-2024, а також оцінила виступ у кваліфікації.

Про травму та стан здоров’я на Олімпіаді-2024

“Здоров’я? Хотілося б краще, але маємо те, що маємо. Стегно затейповане — це просто для технічного елементу. А так, все як завжди, стопа. Нічого не змінилося, як і весь сезон”.

Про результат у кваліфікації

“Хотілося [стрибнути норматив] кваліфікації. По-друге, мені треба було набратися трішки впевненості, тому я залюбки стрибала далі. Є об’єктивні причини, для чого мені треба було це зробити. Просто я сподівалася, що другою спробою я потраплю у планку і зроблю все, але як вийшло — так і вийшло. Ми у фіналі, працюємо далі”.

Про один старт у сезоні перед Олімпіадою

“Звісно, це відрізняється від підготовки, яку ми, зазвичай, проходимо ми всі, зокрема мої “страшні” конкурентки по сезону. Але сказати відверто — це не є проблемою для того, щоб показати результат. Я більше вбачаю проблему у тому, що не змогла відтренуватися як би мені цього хотілося, аніж відсутність стартів. Бо у зв’язку із стопою ми пропустили доволі великий стрибковий об’єм роботи, який конкурентки мої робили. Тому у цей сезон я абсолютно в нових умовах, все не так, як я звикла. Але це не змінює того, що я тут, що стрибатиму у фіналі і що хочу боротися за своє”.

Фінал жіночого потрійного стрибка на Олімпіаді-2024 відбудеться у суботу, 3 серпня, о 21:20 за київським часом. Для Бех-Романчук це буде перший фінал у кар’єрі на Олімпіаді саме у потрійному стрибку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x