Водні види спорту

Українець Желтяков зробив зізнання: майже всі плавці захворіли

Український плавець Олександр Желтяков розповів про хворобу, з якою виступав на Олімпійських іграх-2024 у Парижі.

Про це 18-річний спортсмен сказав після кваліфікації на 200-метрівці на спині в ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт.

За його словами, у день церемонії відкриття він захворів. Причому, як зазначає спортсмен, у день відкриття Олімпіади похворіли майже всі учасники української команди з плавання.

“Що стало причиною такого виступу? Вважаю, що неправильно було захворіти перед цим стартом. Коли ми приїхали, у день відкриття [Олімпіади] – майже всі плавці захворіли. Але це не головна проблема була. Вважаю, що мій настрій на ці змагання був не найкращим після багатьох тижнів поганих тренувань. Не знаю, що ще сказати. Я зовсім не очікував такого результату, але як вийшло. Ми не здаємося, а будемо йти далі”.

Желтяков залишився засмученим своїм результатом на Олімпійських іграх. На його думку, він не просто не зміг показати найкращий виступ у кар’єрі у Парижі, а й взагалі схарактеризував його як “найгірший”, враховуючи, що перед цим вигравав медалі чемпіонату Європи.

“Чи відчував тиск після перемоги на Євро? Ні, це не тиснуло, а навпаки – давало мені більше мотивації, що інші мене побоюються. Мене це мотивувало пливти ще краще, але вийшло як вийшло. Показав не свій найкращий, а навіть гірший результат. Тож мені треба просто готуватися до наступних Олімпійських ігор”.

Перед стартом Олімпіади через хворобу з тенісного турніру також знялася Ангеліна Калініна, причиною став сильний біль у горлі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x