Водні види спорту

Коментаторка видала мем-девіз України на Олімпіаді: «Боже, а де наші?»

Збірна України у складі Євгенії Довгодько, Катерини Дудченко, Дарини Верхогляд та Анастасії Коженкової фінішувала пʼятою у фіналі А запливу парних четвірок з академічного веслування на Олімпіаді.

Що це було?! Україна у греблі майже весь заплив йшла на медаль – а потім втратила все

Наші спортсменки були одними з фавориток у боротьбі за медалі. Протягом всієї дистанції екіпаж тримався у трійці найкращих, але на останніх метрах українки втратили перевагу і фінішували лише пʼятими.

На «Суспільне Спорт» трансляцію коментувала дворазова срібна призерка ОІ в академічному веслуванні Світлана Мазій. Коментаторка дуже хвилювалася за результат команди і навіть не помітила момент, коли дівчата вилетіли з трійки.

Розшифрували коментар Мазій на фініші української парної четвірки.

«Впевнено йдуть на третій позиції. Лишається небагато. Треба втриматися, треба втриматися. Зовсім трошки треба втриматися на третій позиції, і це буде медаль Олімпійських ігор. Лишається небагато. Лишається 140 метрів. Ну-ну-ну! Дівчата, давайте!»

«Давайте! Що ми бачимо? Давайте, наші українки, веслуйте! Швидко, швидко. Треба ще більше утриматися. Ще декілька, буквально, гребків треба втриматися, щоб бути з ме-да-ля-ми!

Зрозуміло, перше місце чи Британія, чи Нідерланди. Наших дівчат зараз не видно, але дивіться!

Аааааааа! Де наші? Де наші? Що трапилося? А де наші? Боже, який жах. Не змогли втриматися наші дівчата.

Боже, який жах. Останні метри. Як? Що це?

Ні, я не вірю своїм очам. Британки виграли Олімпійські ігри, другі – Нідерланди, скоріше всього. Зараз фотофініш.

А наші не змогли втриматися. Яка жаль. Боже, який жах, Мені дуже погано. Ви знаєте… Я була впевнена, що все буде гаразд.

Дивіться, що робиться. Який жах, ні. Наші дівчата, я не вірю своїм очам. Наші дівчата без медалі. Ой, це погано, це дуже погано. Я дуже, дуже, дуже розстроєна.

Так, що там у нас. Німкені – треті. Як це може бути? Так, не втрималися наші на третій позиції, це дуже прикро. Я думаю, що вся Україна зараз в шоці.

Британки виграли. Виграли у нідерландок. Ну що ж, не втрималися наші коло британок. Наші, повторюсь, дівчата десь перехвилювались, я думаю. Тому що ми були разом з британками на чемпіонаті Європи, зовсім близько. Це була різниця в соті секунди.

Не вистачило трошки сил на фінал. Наших дівчат не хватило. Дуже мені прикро, дуже мені жаль.

Дивіться, я вже думала, все, третє місце, бачите. А там… Ой-ой-ой-ой… Ні, я так хотіла святкувати. А ось вони два екіпажі, які боролися за третє місце… Навіть пʼяте місце.

Ну що ж, пʼяте місце тоже непогано. Не дуже це так втішно. Ой, що робиться. У мене серце вискакує з грудей».

Tribuna.com

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x