Єдиноборства

Усик прокоментував нокаут Ловчинського на Олімпіаді: треба було готуватися до цього хлопця

Український боксер Дмитро Ловчинський програв бій першого раунду Олімпіади-2024 з боксу у вазі понад 92 кг австралійцю Теремоані Джуніору.

В ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт після бою боксер Олександр Усик, який прибув на турнір до Парижа підтримати національну команду, спеціально підбив підсумки турніру для Ловчинського та закликав підтримати дебютанта змагань.

“Я не здивований, це бокс. Треба було готуватися до цього хлопця. Він дуже гарно представляв нашу країну, те, що він програв — так буває, це спорт. Треба зробити роботу над помилками і рухатися далі. Він молодий хлопець. Його треба лише підтримати”, — сказав Олександр.

Згадав Усик, який взяв “золото” у Лондоні-2012, рівень змагань з боксу тоді та порівняв його з нинішнім рівнем майстерності.

“Два поєдинки побачив — бокс дуже гарно розвивається і крокує вперед. Багато хлопців, які боксують тут, через рік-два ми їх почуємо у професіоналах. Представник Узбекистану Джалалов, наприклад, він олімпійський чемпіон, чемпіон світу, представляє свою країну. Рівень боксу гарний, але треба змінювати підхід до організації на світовому рівні”, — зазначив боксер.

На Іграх-2024 продовжують шлях ще два українських боксери. Олександр Хижняк зіграє 30 липня проти уродженця України, який представляє Угорщину, Пилипа Акілова, а Айдер Абдураімов 31 липня — проти болгарця Хав’єра Ібаньєса Діаса.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x