Теніс

Ястремська: сумно, що це ось так, під час Олімпіади

Ястремська на Олімпіаді проводить перший турнір на ґрунтовому покритті після завершення трав’яної частини сезону. Українка не мала підготовчих тенісистів відтоді, як вилетіла з Вімблдону в 1/16 фіналу.

Після виграшу у парному матчі з Костюк Ястремська дала ексклюзивний коментар для Суспільне Спорт, де поділилася емоціями як від переможного старту у парі, так і від поразки Осоріо.

Програш колумбійській тенісистці Ястремська частково пов’язала з проблеми із плечем. Українка планувала перевірити його після закінчення матчу у парі, оскільки воно, за її словами, турбує ще з Вімблдону.

Про поразку в одиночному матчі

“Мені, певно, не вистачило трішки фізики та спокою. У мене трішки болить плече, поїду в олімпійське селище і запитаю, чи можна зробити МРТ, бо воно турбує ще з Вімблдону. Мені було важкувато подавати, грати високі м’ячі. Через це я нервувала, не відчувала себе на всі 100%. Сумно, що це ось так, під час Олімпіади”.
“Не мала сил у другому сеті? У другому сеті були можливості, вони були увесь матч. Я сама втратила ці шанси, припускалася дурних помилок. Напевно, це через те, що я не була спокійною зсередини, бо турбувалася про свій фізичний стан”.

Про парний матч з Мартою Костюк

“Ми з Мартою пару дуже давно разом не грали. Спершу ми входили у ритм, а потім більш-менш розігралися. Було прикольно. Така невеличка ностальгія була, як раніше грали. Гадаю, як для першого кола непогано зіграли.
Спершу ми входили в гру, втягувалися в неї. Плюс у нас не було багато часу відпочити після одиночних матчів, треба було трішки часу на те, щоб розігратися. А вже потім, як увійшли в цей темп, більше нічого особливого не робили, стали стабільними і все. На другий сет вони відчули, що ми їх трішки підтискаємо, так і закінчили”.

Про те, як грати у парі з Костюк

“Не можу сказати, що ми вже дуже різні за характером. Вона — гаряча та емоційна, я теж. Тому коли ми перебуваємо з нею у балансі, все добре виходить. Гадаю, що у нас є гарна перевага, враховуючи нашу гру та характер”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x