Теніс

Костюк: було б непогано лише один матч за день грати

У парі Костюк з Даяною Ястремською переконливо переграли польок Магду Лінетт та Аліцію Росольську, провівши на корті 67 хвилин, — 6:4, 6:1.

В ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт після другої перемоги за день Марта розповіла про враження від ігор понеділка, наступних суперниць у парі та фактор французьких уболівальників на своєму матчі з Бюрель.

Про перемогу над Бюрель

“Дуже непроста суперниця. Нам обом, здається, було важко фізично через погоду. Я рада, що змогла врешті виграти перший сет, бо розуміла, що це потім все пришвидшить”.
“Щось не виходило, десь вона дуже добре відіграла наприкінці першої партії. Але я рада що все закінчилося у двох партіях. Було дуже спекотно, душно. У мене був непростий матч, довгий. Чекаю, коли ляжу та заспокоюся, і буду відновлюватися на наступну гру”.

Про підтримку Бюрель домашньою публікою

“Я була до цього готовою. Не знала, наскільки все буде погано, якщо чесно. Але було не дуже прикольно. Сподіваюся, що в наступному матчі буде більше підтримки на мою користь”.
“Завжди краще грати, коли тебе більше підтримують, це тебе заводить та підіймає дух. А так я програю — і супергучно, виграю — і тиша. Звісно, було непросто, але я рада, що абстрагувалася і змогла грати. Було важко, але я до такого готувалася”.

Про парну перемогу з Ястремською

“Ми почали нормально. Просто десь зіграв фактор удачі, десь ми помилилися. У них гра досить така м’яка, ми адаптовувалися. Коли знайшли ритм, «прибилася» — і все було нормально. Але я не нервувала”.
“[Розгром у другому сеті?] Нормально, так. Вони відчували від нас постійний тиск, хотіли щось зробити і помилялися. Тому нам було простіше”.

Про наступних суперниць у парі

“Ніколи не грала [проти Се Шувей], іншу дівчинку взагалі не знаю. Але це буде дуже непростий матч. Сподіваюся, що нас не поставлять грати [у вівторок]”.
“Було б непогано лише один матч [за день] грати. А так, якщо будемо грати в свою гру, то нам всі під силу. Сподіваюся на трішки удачі, щоб був гарний день. Якщо все складеться, буде все добре. Це теніс: кожен день різний, все різне”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x