Теніс

Світоліна відмовилась жити в Олімпійському селищі: українка пояснила

Перед початком олімпійського турніру з тенісу відбулося жеребкування, участь в якому взяла й Еліна Світоліна.

Після жеребкування Світоліна, яка стане прапороносицею України на церемонії відкриття Олімпійських ігор-2024, дала ексклюзивний коментар для Суспільне Спорт.

Про участь у жеребкуванні тенісного турніру на Олімпіаді-2024

“Все добре, минуло жеребкування і тому трохи відпустило. Бо дуже хвилювалася під час нього, не дуже полюбляю його, тому було нервово. Я взагалі не дуже люблю робити сітку. Навіть Стену [Вавринці] сказала, що дуже хвилююся. Не знаю, якесь неприємне відчуття, що щось трапиться, але все нормально”.

Про сітку на тенісному турнірі Олімпіади-2024

“Давайте спершу [пройдемо] перше коло (сміється). [Моюка Учіджіма] — дуже непроста суперниця, вона непогано грала наприкінці року. Вона у непоганій формі, бачила кілька матчів. Дуже солідна суперниця”.

Про проблеми зі спиною та відновлення

“Для мене було дуже важливо відпочити, бо є певні проблеми зі спиною, які вилазять, коли я гарно турніри. Відпочила трохи, з донькою, батьками. Потренувалася тиждень — нормально, почуваю себе добре. Побачимо. Зараз почуваю себе добре, моя травма — це не щось нове, я знаю, як з нею справлятися. Побачимо, сподіваюся, що все буде добре”.

Про фактор “домашньої” Олімпіади

“Можна сказати, що другий дім, бо дуже потужна підтримка. Але зараз не знаю, бо Олімпіада це трохи інше для французів. Сподіваюся, що будуть наші [фани], українці, знаю, що багато українців у Франції”.

Про відмову селитися в олімпійське селище

“У мене є проблеми зі здоров’ям, спиною. Не можу довго сидіти, бо потім треба три години масувати всі сідничні нерви, які затискають трохи. Тому вирішила, що буду поруч, зняла тут квартиру. Мені так комфортніше та й для здоров’я теж [добре]. Я завтра їду на [церемонію] відкриття і буду там, побачу всіх”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x