ФутболГоловні новини

Збірна України переграла лідера групи Ліги націй: гол Мудрика приніс перемогу над Грузією

У матчі третього туру Ліги націй збірна України у Польщі протистояла Грузії. До звітної гри команди підійшли у різному настрої: українці програли перші дві гри, а Грузії, навпаки, виграла. Стартовий склад збірної України дещо здивував. З перших хвилин на полі з’явився дебютант команди Калюжний. Також на фланзі з’явився гравець Полісся Гуцуляк, а в центрі захисту був Таловєров з австрійського ЛАСКу.

У першій половині зустрічі підопічні Реброва чудово пресингували суперника, намагаючись їм не дати розігрувати свої комбінації. І вже на 8 хвилині з передачі Гуцуляка Судаков намагався влучити у дальній кут воріт, але мимо. А через чотири хвилини на стадіоні у Познані сталися проблеми зі світлом і матч затримався на вісім хвилин.

Після вимушеної паузи українці не зменшили темп своєї гри і на 35 хвилині пресингу на половині суперника приніс користь: Судаков відібрав м’яч, який підхопив Мудрик і, обігравши трьох опонентів, поцілив у нижній кут воріт Мамардашвілі – 1:0.

Пропустивши гол, грузини оживилися в атаці і особливо виділявся їх лідер Кварацхелія. Але спершу Кочорашвілі пробив у руки Трубіну. У відповідь з передачі Судакова Шапаренко головою пробив повз ворота. У компенсовані хвилини першого тайму гри Какабадзе загрожував воротам українців, але надійно зіграв Трубін.

На 54 хвилині Мудрик чудово підібрав м’яч і підступно пробив – голкіпер суперника у неймовірному стрибку потягнув удар. А далі грузини більше тиснули на ворота українців, які грали другим номером. На 80 хвилині Хвіча зі штрафного влучив у стінку гравців, а добивання спіймав Трубін. Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь збірної України.

Україна – Грузія – 1:0 (1:0) (Мудрик, 35)

Україна: Трубін – Конопля, Забарний, Таловєров, Матвієнко – Судаков (Сваток 90+3), Калюжний (Криськів 90+3), Шапаренко – Гуцуляк (Зубков 75), Довбик (Яремчук 75), Мудрик (Назаренко 85).
Грузія: Мамардашвілі – Кітеішвілі, Кашія, Двалі, Какабадзе, Кочорашвілі (Давіташвілі 71) – Гвелесіані (Зівзівадзе 82), Лочошвілі (Шенгелія 59), Чакветадзе – Мікаутадзе, Кварацхелія.
Попередження: Кашія 10, Матвієнко 28, Двалі 39, Калюжний 45+5, Кочорашвілі 63, Конопля 76, Таловєров 79.

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x