Єдиноборства

«Дюбуа нокаутував Усика»: легендарний промоутер зробив заяву

26 серпня 2023 року об’єднаний чемпіон світу за версіями WBA/WBO/IBF у суперважкій вазі українець Олександр Усик (22-0, 14 КО) успішно захистив титули у поєдинку проти обов’язкового претендента по лінії WBA британця Деніела Дюбуа (22-2, 2), зупинивши його у 9-му раунді.

При цьому в 5-му раунді стався епізод, що викликав багато суперечок: Дюбуа пробив по корпусу, і Усик упав на підлогу. Рефері вважав, що удару було нанесено нижче дозволеного, і не відкрив рахунок, але дозволив українцеві відновитися. З цим погодилися не всі.

Зокрема, легендарний промоутер із США Боб Арум, який співпрацює з промоутером Дюбуа Френком Ворреном, на підставі телевізійної картинки переконався, що це був легітимний нокаут.

«Дюбуа завжди був талановитим, – констатує Арум. — Я дивився його бій з Усиком по телевізору, і з того, що я бачив, Дюбуа нокаутував Усика. Я не думаю, що це був удар нижче за пояс. Він був прямо по лінії пояса, а якщо так, то Усик не зміг би піднятися ні 10, ні за 30 секунд. Він би не зміг піднятися навіть за хвилину, і Дюбуа став би чемпіоном».

BoxNation

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі
0
Буду рада вашим думкам, прокоментуйте.x