Інші види спорту

Чемпіонка Олімпіади-2024 звинуватила свою федерацію в медичній недбалості

Кореянка Ан Се-йон, яка стала переможницею бадмінтонного турніру на Олімпіаді-2024 в одиночному розряді, висунула звинувачення у медичній недбалості на адресу федерації бадмінтону своєї країни.

Після здобуття титулу спортсменка у коментарі південнокорейським ЗМІ заявила, що «після цього моменту буде важко продовжувати виступати в національній збірній».

22-річна Се-йон звинуватила федерацію в ненаданні необхідної підтримки, коли вона страждала від травми коліна, отриманої минулого року. За словами Ан, недостатня увага та початковий неправильний діагноз спричинили її страждання.

У відповідь на звинувачення Міністерство спорту Південної Кореї оприлюднило заяву, в якій висловило намір «встановити точні факти, як тільки завершаться Олімпійські ігри» і «переглянути необхідність вжиття коригувальних заходів на основі отриманих висновків». Крім того, Міністерство заявило, що оцінить потенційні покращення у лікуванні спортсменів в інших видах спорту.

В інтерв’ю інформаційному агентству Yonhap Ан додала, що Федерація вирішила виключити її з певних змагань без надання пояснень. Вона також розкритикувала поточну систему тренувань, яку використовує південнокорейська команда, оскільки вважає, що ці методи є застарілими і не передбачають необхідних заходів для запобігання або лікування травм.

Також Ан зазначила, що гравці парного розряду, які досягли більших успіхів на міжнародних змаганнях, отримують більше уваги на тренуваннях, а також більш якісний медичний супровід порівняно з учасниками особистих змагань.

«Я була дуже розчарована роботою федерації під час моєї травми. Я справді не можу подолати ці моменти. Я знайшла мотивацію для успіху у своєму гніві, ставлячи цілі та реалізовуючи свої мрії. Я хотіла, щоб мій голос почули. У певному сенсі, моєю мрією було мати голос», – сказала Се-йон.

Inside The Games

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x