Єдиноборства

Тренер Хижняка: ми добре знаємо нашого суперника у фіналі Олімпіади

Головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський прокоментував вихід Олександра Хижняка у фінал Олімпійських ігор у Парижі.

– Я одразу вірив в перемогу. У мене перший раунд такий був сумнівний. Я не думав, що вони віддадуть проти нас 4:1. Раунд такий був близький, хороший.

Потім вдалося, ми ставили завдання йому на весь бій в тактичному, технічному плані. І більшість йому вдалося. Звісно, з таким майстром, як кубинець, боксувати, воно складно, досвід великий. Він старався не дати йому зробити те, що Саша може.

Перший раунд більш такий сумбурний, по руках було багато ударів. Потім добре, що  послухав. Він вміє добре вести поєдинок на середній, ближній дистанції і не обов’язково тільки по руках. Йому казали, як у нас кажуть, шукай, де є дірки. Він ці дірки шукав і тоді вже попадав і картина була інакша.

Треба було його примушувати помилитися, коли боксер більше відкривається, коли завдає удари. Коли кубинець починав атакувати, було багато перехоплень хороших, особливо в другому і в третьому раундах.

– Яка небезпека була від кубинського боксера? Що потрібно було йому не дати зробити? 

– Як на мене, він дуже чутливий боксер. Завдання було бути ближчим до нього, вимучити. Ми розуміємо, що він віковий боксер, щоб навантаження на нього було весь час, пресинг, пресинг, пресинг і вже у цьому пресингу доносити свої комбінації, свої удари та йти до перемоги

– Казахстанський суперник у фіналі. Що можете сказати по ньому? Бачили його поєдинок проти домініканця? Він трошечки вищий за Олександра.

– Олександр боксував з ним на міжнародних турнірах, ми його знаємо. Хороший боксер, хорошого рівня. Будемо готуватися.

Суспільне Спорт

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x