Інші види спортуВиділені новини

Харлан: Ця олімпійська медаль — для наших захисник та захисниць

Україна здобула перше “золото” Олімпійських ігор-2024. У командному турнірі з фехтування на шаблі серед жінок першу сходинку п’єдесталу посіла четвірка Ольги Харлан, Аліни Комащук, Олени Кравацької та Юлії Бакастової.

Про емоції від перемоги, налаштування на фінал і друге “золото” в кар’єрі Ольга Харлан розповіла в ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт.

Які враження від “золота”:

“Не можемо усвідомити це. Гадаю, що усвідомимо трішки пізніше. Знаємо одне: підняли вище український прапор, співали гімн. Ця медаль — для наших захисник та захисниць. Вдячні нашим родинам за підтримку. Ми шоковані”.

Про матч з італійками:

“Ми готувалися. Знали, що вони нас побоюються, але це ж Олімпіада — нервів було дуже багато. За фехтуванням моєму та дівчат було видно, що ми трохи нервували. А коли вже виграли, то [сказали собі]: починається фехтування”.

Як налаштовувалися на фінал з кореянками:

“Говорили собі, що можемо це зробити. Не те, що повинні — не хотіли [накручувати] себе. Хотіли фехтувати. Якби робили фехтування, все було б добре. Чесно, були розслаблені [перед стартом матчу]”.

Про 16 років олімпійської кар’єри:

“Харлан залишається, команда міняється. (сміється) Не вірю, що це відбувається. Ми і з тією командою, що [була] в Пекіні, спілкуємося, ми всі і досі команда. Це і їхня медаль також”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x