Футбол

Ротань: Чому для Аргентини Олімпіада не другорядний турнір, а для нас другорядний?

Тренер Руслан Ротань поділився думками, як би виступила олімпійська збірна України на Олімпіаді-2024, якби у її розпорядженні були всі необхідні гравці.

– Якби відпустили тих гравців, які здобули цю історичну путівку на Олімпіаду, міг би бути інший результат?

– Немає сенсу про це говорити, це вже увійшло в історію. Те, що клуби так поставилися до цього турніру… Потрібно подивитися на команди як Аргентина. Вони вигравали і Олімпійські ігри, і чемпіонат світу. Вони привозять сюди максимально сильний склад.

Чому для них цей турнір не другорядний, а для нас він, вибачте, вперше в історії і стає другорядним? Це мені незрозуміло.

Не потрібно говорити, як би склалося. Я задоволений гравцями, які в нас були. Були б інші гравці – була б інша історія. Немає сенсу про це говорити.

Не хочеться образити хлопців, вони заслужили, вони – найкращі. Сенс в тому, що дуже хотілося, щоб була та команда, яка зіграна та виборола цей вихід на Олімпійські ігри. Тому вона, мабуть, й повинна була представляти Україну.

Але склалося як склалося. Прийшли гравці, які відповідають рівню. Я хочу, щоб це розуміли, особливо журналісти. Читав декілька статей, в яких, на жаль, інтерпретують ситуацію з другого боку – що я скаржуся, що не відпустили. Ні в якому разі. Це зачіпає гравців, які тут, вони – дуже великі молодці, я їм вдячний, – сказав Ротань.

Українці вилетіли після групового етапу, зігравши з Іраком (1:2), Марокко (2:1) та Аргентиною (0:2).

ВЗБІРНА

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x