Легка атлетикаВиділені новини

Рижикова не братиме участь в естафеті 4х400 метрів на Олімпіаді-2024

Українська легкоатлетка Анна Рижикова не бігтиме кваліфікацію змішаної естафети 4х400 метрів на Олімпійських іграх-2024 у Парижі. Про це спортсменка повідомила у соцмережі Instagram.

У первинному складі збірної України на естафету Анна Рижикова зазначалась як основна. Спортсменка допомогла команді здобути олімпійську ліцензію, посівши друге місце в естафетному забігу на чемпіонаті світу на Багамах. До того ж Анна мала особисту квоту на Ігри: виконала норматив на 400 метрів з бар’єрами.

Проте у міксті естафеті 4х400 м бігунка не виступить. Причину такого рішення Рижикова не повідомила, побажавши удачі команді.

“Познайомились зі стадіоном, розминка пройшла чудово. Завтра починаються стадіонні змагання, в нас розпочинає естафета. Я не беру участі. Тому бажаю нашій команді удачі, вболіваю і буду чекати свого часу”, — сказала підписникам Рижикова у своїй Stories в Instagram.

Спортсменка наголосила, що готуватиметься до забігу на 400 метрів із бар’єрами. На офіційному сайті Олімпіади також зазначається, що в естафеті не стартуватиме й Олександр Погорілко. Таким чином, замість Анни Рижикової побіжить запасна Тетяна Мельник, замість Олександра Погорілка — Віталій Бутрим.

Склад України на естафету 4х400 метрів на Олімпіаді-2024 у Парижі: Віталій Бутрим, Данило Даниленко, Тетяна Мельник, Мар’яна Шостак.

Остаточний склад збірної України у змішаній естафеті 4х400 метрів стане відомий безпосередньо перед стартом гонки. Тренерський штаб має право вносити зміни перед початком забігу.

Кваліфікаційні забіги на дистанції 4х400 метрів пройдуть у п’ятницю, 2 серпня. Початок о 20:10 за київським часом.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x