Теніс

Світоліна: я не змогла використати свої шанси, хоч вони були

Українська тенісистка Еліна Світоліна (№31 WTA) прокоментувала перемогу над американкою Джессікою Пегулою (№6 WTA) у другому колі Олімпіади – 4:6, 6:1, 6:3.

– Поділіться спочатку першими враженнями від цього матчу. Здавалося, що початок був, мабуть, не той, на який ви розраховували. Як він для вас проходив? 

– Так, звичайно, перший сет був дуже складний. На жаль, я не змогла використати свої шанси, хоч вони були. Але в другому сеті я просто сказала собі, що потрібно боротися, потрібно віддати всі сили, щоб повернутися в матч. І мені це вдалося. Я дуже рада, що змогла повернутися та відіграти другий та третій сети на дуже високому рівні.

– Мені здалося, що другий сет гра була набагато агресивніше з вашого боку. От які можливо тактичні, технічні моменти ви змінили, що допомогло досягнути цього результату? 

– Ну так, звичайно, коли граєш з гравцем топрівня, завжди треба міняти темп, більш агресивніше грати. І тому, коли я програла перший сет, я була недалеко від своєї гри, але потрібно було ще агресивніше грати. У другому сеті я собі сказала, що треба це робити і не просто бігати, а і грати дуже агресивно і боротися за кожен м’яч.

– Мені здалося, що в п’ятому геймі це якийсь був переломний момент, коли у вас було кілька скажених розіграшів. От коли ви зрозуміли, що матч уже свій, так, уже перемогли? 

– Я зрозуміла, мабуть, після матчпоінту. Тому, що коли ти сконцентрований, коли ти віддаєш всі свої сили, І коли ти граєш проти топгравця, ти не можеш думати про виграш, що ти вже лідируєш. Треба боротися, треба фокусуватися на кожному поінті. І я думаю, що сьогодні мені це дуже допомогло, – сказала Світоліна.

Також Еліна розповіла про підтримку французьких вболівальників.

«Так, це була неймовірна підтримка сьогодні. Декілька разів теж мурахи проходили по тілу. Це реально дуже круто і я дуже вдячна французьким вболівальникам, що вони так підтримали мене сьогодні.

Я думаю, що це теж мені сьогодні допомогло повернутися в матч і грати сильніше, грати краще», – додала Світоліна.

Суспільне Спорт

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x