Теніс

Сестри Кіченок – про вихід до 1/8 фіналу Олімпіади: усе вийшло, як хотіли

Дует тенісисток Людмили та Надії Кіченок пройшов до 1/8 фіналу парного жіночого розряду Олімпійських ігор-2024. У першому раунді змагань українки обіграли китаянок Ван Сінь Ю та Чжен Сайсай (2:0).

Після першої гри на Олімпіаді-2024 в ексклюзивному коментарі Суспільне Спорт сестри проаналізували гру, поділилися емоціями від виступу та порівняли цю Олімпіаду з попередніми.

  • Про перший матч на турнірі

Людмила Кіченок: “Чесно кажучи, очікували від них кращої гри. Але ми налаштовувалися потужно, бо програли їм місяць тому, але на траві”.

Надія Кіченок: “Трішки інші кондиції, усе було по-іншому. Як Людмила й сказала, налаштовувалися на непростий матч. Усе вийшло, як хотіли”.

  • Про складний другий сет

Людмила: “Вони скористалися можливістю, яку ми надали. Було трішки більше помилок на початку другого сету, ніж у першому. Вони щось розігралися”

Надія: “Вони почали щось робити інакше. Непрості гравчині, знають, що можна змінити. Почали більше рухатися біля сітки, і це, авжеж, збиває та заважає. Але ми залишалися зосередженими й виконали свою роботу”.

  • Про повернення на ґрунт

Людмила: “У нас був час після Вімблдону, днів 10 удома тренувалися та адаптувалися. Нормально. Що не так, у порівнянні з Ролан Гарросом? Там ми грали іншими м’ячами, але мені ці більше подобаються”.

Надія: “Ми ж досвідчені гравчині. Не вперше граємо на траві, а потім на ґрунті. Знаємо, як адаптуватися, і це допомагає. М’ячі нормально летять, трішки більше вилітають, менше контролю. Мені ці м’ячі [теж] більше подобаються”.

  • Про особливості цієї Олімпіади, у порівнянні з іншими

Людмила: “Кожен раз особливий: інші умови. У Ріо, пам’ятаю, коли були вперше, це був шок, не зрозуміли нічого. Виграли один чи три гейми. У Токіо знали, чого очікувати від Олімпіади. Зараз — ще краще. Також інакше [сприймається] через війну. Дякуємо ЗСУ за те, що ми можемо бути тут і представляти Україну в Парижі. Ця Олімпіада особлива”.

Надія: “У Токіо був коронавірус, усе було зачиненим, неможливо було вийти в місто. А зараз все динамічно. Від Парижа крутий вайб. Після відкриття — теж, воно було грандіозним. [Також] хочу подякувати Збройним силам України за те, що ми можемо представляти тут Україну”.

  • Про наступних суперниць

Надія: “Очікуємо на американок [Даніель Коллінз і Дезіре Кравчик], вони сіяні та більш потужна пара. Але побачимо, це Олімпіада”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x