Інші види спортуВиділені новини

Харлан – про здобуття медалі Олімпіади: вона бронзова, але для мене золота

“Бронзою” Олімпіади-2024 Харлан повторила національний рекорд Яни Клочкової за кількістю нагород — 5. А також стала першою українською спортсменкою в історії, що виборола медалі на чотирьох Олімпіадах.

Після медального виступу Харлан дала ексклюзивний коментар для Суспільне Спорт, у якому розповіла про емоції від нагороди. Шаблістка відзначила характер, який проявила під час бронзового матчу і наголосила: для неї здобута медаль рівноцінна “золоту”.

Про “бронзу” на Олімпіаді-2024

“Зовсім інша медаль, вона бронзова, але для мене золота. Яка б медаль не була, вона для мене золота. Бо за тих кондицій, враховуючи те, де зараз знаходиться наша країна, через що ми проходимо, через що проходить кожен спортсмен, який тут представляє нашу країну… Це не передати просто. Це дуже важко”.

Про емоції від виступу на Олімпіаді-2024

“Не знаю, що я зробила. Це просто не передати. Я присвячую це всій Україні, друзі, це вам. Присвячую це нашим захисникам і захисницям. Я присвячую це тим спортсменам, які не можуть сюди приїхати, бо їх вбила Росія”.

Про камбек у матчі проти Себін

“Де взяла сили на камбек з кореянкою? Я українка. У нас є сили, у нас завжди будуть сили. Ми завжди будемо боротися”.

Про підтримку трибун французьких шаблісток

“Це важко, чесно кажучи. Цілий день я фехтувала з ними [француженками] в одному колі, причому з двома. Доводилося дуже сильно зупинятися кожного разу. Це такі децибели. Але потім вони підтримували мене — це приємно”.

Про боротьбу за медаль у команді

“Я знаю, що дівчата віддадуться, ми всі віддамося на повну. Зараз я трохи видихну, один-два дні, 3 серпня фехтуємо. Потім знову вперед”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x