Теніс

Світоліна: грунт гірший на Олімпіаді, ніж на Ролан Гарросі

Еліна Світоліна переможно стартувала на третій для себе Олімпіаді у кар’єрі. У першому колі українська тенісистка розгромила японку Моюку Учіджіму — 6:2 та 6:1.

Після перемоги над Учіджимою українська тенісистка дала ексклюзивний коментар для Суспільне Спорт у Парижі, у якому поділилася емоціями від перемоги.

“Насправді не відчувається як Ролан Гаррос. Тому що і банери інші, і корт трохи інший, багато якихось ямок. Грунт інший взагалі. Зараз уже я налаштована на Олімпіаду, олімпійський дух — коли вдягаєш українські кольори зовсім інший настрій.
Грунт гірший на Олімпіаді, ніж на Ролан Гарросі. ITF якось вирішили, мабуть, не витрачати багато грошей, бо Ролан Гаррос славиться гарними кортами. Вони за ними приглядають дуже-дуже щільно”.

Попри розгромну перемогу, Світоліна віддала належне грі Учіджими. І відзначила: задоволена тим, що швидко змогла повернутися у гру.

“Я налаштовувалася на дуже потужний матч, бо вона може дуже сильно грати. Вона виграла багато турнірів, не топ, але WTA 125. Тому я себе налаштовувала, що треба дуже сильно грати, фокусуватися на кожному розіграші. Я рада, що змогла повернутися в гру, бо був ранній брейк з її боку. Було непросто спочатку, тому що хвилювання грає свою роль, і треба справлятися з цим. Я рада, що змогла стати на рейки й піти”.

Наступною суперницею Світоліної стане Джессіка Пегула, яка у двох сетах обіграла швейцарку Вікторію Голубич (6:3, 6:4).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x