Гімнастика

Лащевська – про дебют на Олімпіаді: Задоволена всім, крім колоди

16-річна Анна Лащевська – єдина представниця України на Олімпіаді-2024 у спортивній гімнастиці серед жінок. Спортсменка дебютувала на Олімпійських іграх у кваліфікації в індивідуальному багатоборстві. Анна Лащевська набрала 50.298 балів у кваліфікації Олімпіади-2024 зі спортивної гімнастики.

В ексклюзивному коментарі Суспільне Спорт з Парижа дебютантка Олімпійських ігор Анна Лащевська поділилась емоціями від змагань та оцінила свій виступ у кваліфікації.

Про атмосферу на Олімпіаді у Парижі

“Звісно, що відчувається [що Олімпіада — це зовсім інший рівень]. Тут дуже багато публіки. Щоразу, коли зробив елемент — тобі аплодують. Треба просто налаштуватися, це навіть не збиває, а у кайф. Але треба вміти зібратися. Сьогодні не вийшло”.

Про хвилювання перед виступами

“На початку змагань було хвилювання, після брусів трішки заспокоїлася, але залізла на колоду та почала сильно хвилюватися”.

Про дебютний виступ на Олімпійських іграх

“Задоволена всім, крім колоди. Її більше всього тренувала, але не вийшло. Як вдалося зібратися після неї? Не знаю. Взагалі налаштована [боротися далі]. Якщо поталанить — буде дуже круто”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x