ФутболВиділені новини

Україна U-23 – Марокко U-23: де дивитися онлайн футбольний матч Олімпіади-2024

27 липня збірна України U-23 під керівництвом Руслана Ротаня проведе другий матч у групі на Олімпійських іграх 2024.

Суперник буде команда Марокко U-23, яка у першому турі чоловічого олімпійського футбольного турніру здобула сенсаційну перемогу з рахунком 2:1 над командою Аргентини. Українці ж стартували з поразки від збірної Іраку – 1:2.

Матч Україна U-23 – Марокко U-23 розпочнеться о 18:00 за київським часом. Де матч можуть побачити українці?

Офіційним транслятором Ігор в Україні є “Суспільне”. Безкоштовну трансляцію змагань можна буде переглянути на каналі “Суспільне Спорт” і на місцевих телеканалах “Суспільне” (“Суспільне Київ”, “Суспільне Одеса” тощо).

Також гру наживо в Україні транслюватиме медіасервіс MEGOGO в розділі “Спорт”, у вигляді поп-ап каналів Discovery+ в розділі “Телебачення” та в спеціальному розділі Discovery+.

РОЗКЛАД футбольного турніру на Олімпіаді-2024

Де дивитися Олімпійські Ігри 2024 в Парижі вибирати, звичайно, вам самим, але ми будемо дуже раді вас бачити на нашому сайті для обговорень участі українських спортсменів на Олімпіаді, і сподіваємося їхніх перемог і медалей. Також будемо слідкувати за Олімпійською збірною України з футболу, яка вперше бере участь в цих змаганнях, і як ви знаєте стартує на Олімпіаді раніше старту Олімпіади – вже 24 липня. Слідкуймо за подіями в столиці Франції разом.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x