Новини Олімпіади

Церемонія відкриття Олімпійських ігор в Парижі: коли та де дивитися наживо трансляцію

У п’ятницю, 26 липня, о 20:30 розпочнеться трансляція церемонії відкриття Олімпійських ігор 2024 у Парижі.

О 20:00 на платформах Суспільного розпочнеться передефірна студія з ведучим та журналістом Олексієм Мандзієм, який коментуватиме церемонію відкриття Ігор. Під час ефіру в гостях будуть спортсмени і коментатори,а також включатимуться наживо з Парижа з різних локацій Віталій Волочай, Юлія Пазенко, Сергій Захарченка та Дар’я Кузнецова. Сама Церемонія відкриття розпочнеться о 20:30 і триватиме до опівночі.

Церемонія відкриття стане першою церемонією Ігор за межами стадіону.  Відкриття відбуватиметься на Сені, де по течії зі сходу на захід на відстані 6 км пройде парад спортсменів на човнах. Кожна національна делегація матиме свій човен, на якому будуть розміщені телекамери, що транслюватимуть дійство з води. Вони пропливатимуть повз найвідоміші пам’ятки Парижа.

Центром Парижа рухатимуться 10 тис 500 олімпійських атлетів до площі Трокадеро, де дійство продовжиться. Сотні тисяч глядачів матимуть змогу відвідати урочистості. Церемонія відкриття літніх Олімпійських ігор у Парижі 2024 року стане наймасштабнішою за всю історію Ігор.

Суспільне

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x