Інші види спорту

Тренер збірної України: Марченко показала свій результат на ОІ-2024

31-річна Вероніка Марченко виступила на кваліфікаційному етапі Олімпіади-2024 у жіночій стрільбі з лука. Українка здійснила 72 постріли та за підсумком змагань показала 25-й результат серед 64 лучниць.

Тренер збірної України Олег Осипенко в ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт з Парижа оцінив виступ підопічної на кваліфікаційному етапі, відзначивши рівень підготовки Марченко. Керманич також поділився очікуваннями від наступних раундів.

Про результат Марченко

“Вона показала свій результат — той, на який готова наразі. Це один з найкращих результатів у сезоні. Якщо порівнювати з попередніми роками, то приблизно років 8 тому вона встановила рекордний результат. Вона могла до нього наблизитися — трішки не вистачило в останніх серіях, було забагато вісімок”.

Про стабільність пострілів

“Краще [стріляти] стабільно, але ось ці постріли у “8” — це було через невпевненість. Вона була не до кінця впевненою у своїй роботі, тому робила помилки. Краще стабільно, але не робити ще вісімок”.

Про очікування від наступних раундів

“Наступні раунди? Є результати високі, тут встановлено рекорд світу. Є до чого тягнутися. Але навіть цей досвід дає можливість зробити висновки надалі, на подальшу роботу”.

Про атмосферу на Олімпіаді-2024

“Є достатньо часу на відпочинок. Нормальна, спокійна атмосфера, особливо коли відпочиваєш. Сусіди наші теж намагаються дотримуватися режиму тиші після 21:00, щоб всі відпочивали. Селище? Я не маю досвіду попередніх Олімпійських ігор, щоб говорити у порівнянні. Але досить приємно, що всі раді, вітаються, посміхаються. Достатньо гарна атмосфера”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x