Головні новиниФутбол

На Олімпіаді Україна сенсаційно програла Іраку: не такого старту чекали

Сьогодні, 24 липня, в Ліоні на стадіоні “Стад Олімпік Ліонне” у матчі першого туру групового етапу футбольного турніру в рамках Олімпійських ігор-2024 збірна України поступилася Іраку.

На початку зустрічі українська команда не погано виглядала і створила кілька моментів. Хлань спершу не переграв голкіпера суперника, потім Крупський не влучив у ворота. У другому таймі українці змогли вийти вперед завдяки голу Рубчинського. Історичний дебютний гол України на Олімпіаді.

Через три хвилини арбітр вирішив поставити дуже сумнівне пенальті у ворота нашої збірної. Таловєров ледве доторкнувся до гравця збірної Іраку, але цього для арбітра було достатньо. Одинадцятиметровий реалізував Хуссейн – 1:1. Ось так наш суперник нічого не створив, але рахунок зрівняли.

Цей пропущений гол суттєво вплинув на стан футболістів збірної України, які ніяк не могли оговтатися. А ось суперники відчули впевненість у власних силах. Руслан Ротань не спішив проводити заміни… На 75-й хвилині збірна Іраку навіть вийшла вперед. Джассім обіграв Рубчинського і з-за меж штрафної пробив у кут воріт – 2:1. Жах… Відігратися наші хлопці вже не змогли, хоча разом з додатковим часом було майже півгодини. Жахливий дебют для збірної України.

Олімпіада. Груповий турнір. Група В
Ірак U-23 – Україна U-23 2:1
Голи: Хуссейн (57, пен), Джассім (75) – Рубчинський (53)
Ірак U-23: Хассан — Алі (Джассім, 58), Макназі, Оджаїмі, Тахсін, Саадун — Мухтар, Амін (Карар, 78), Баєш, Мохаммед Н. (Мохаммед М., 58) — Хуссейн (к),
Україна U-23: Фесюн — Мартинюк, Батагов, Таловєров (Салюк, 73), Крупський — Рубчинський, Михайленко (Федор, 73), Криськів (Очеретько, 78) — Брагару (Сич. 73), Сікан (к) (Краснопір, 79), Хлань

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x