Футбол

Батагов: дуже хочу, щоб ми на Олімпіаді зробили якесь диво

Захисник олімпійської збірної України Арсеній Батагов оцінив свій рівень готовності до Олімпіади-2024 у Парижі.

– Ти, як то кажуть, з корабля на бал. На підготовчих зборах не був, одразу приєднався до команди в Ліоні. Які в тебе зараз відчуття? Чи встиг уже поспілкуватися з тренерським штабом?

– Так, з усіма встиг поспілкуватися. Настрій дуже хороший. Довго чекав на  це, тому в гарному настрої ми готуємося до першої гри на Олімпійських іграх.

– Цей готель потрошку перетворюється на олімпійське селище. Наскільки цікаво спостерігати за тим, що тут відбувається?

– Так, тут 4 команди, наскільки я знаю. Дуже багатонаціональний готель, але я сильно багато з номеру не виходжу, тому нікого особливо не бачу.

– Вчора вже відбулося перше тренування. Як ти втягнувся в тренувальний процес? Чи відчуваєш, що ти в такій самій фізичній формі, як і всі інші, чи треба наздоганяти?

– В плані фізичної підготовки, я впевнений, що наздоганяти нічого не треба. Я готувався зі своєю командою, в нас були важкі тренування, тому я впевнений, що я вже готовий.

– Які твої особисті очікування від цих Олімпійських ігор? Чого, можливо, ти хочеш сам для себе?

– Хочеться пройти якомога далі, тому що коли ми були на Євро цією командою, не сильно хтось вірив, що ми так далеко зайдемо. Але ми тут, на Олімпійських іграх. Тому я дуже хочу, щоб ми тут зробили якесь диво, – сказав Батагов.

УАФ

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x