Теніс

Світоліна припинила співпрацю зі своїм тренером перед стартом Олімпіади-2024

Друга ракетка України Еліна Світоліна припинила співпрацю зі своїм тренером, нідерландцем Рамоном Сльойтером, перед самим початком Олімпіади-2024. Про відповідне рішення тенісистка повідомила у сторіз на своїй сторінці в Instagram.

Світоліна повернулася у березні 2023 року після вагітності та народження дитини. До призначення Сльойтера вона змагалася під керівництвом латвійця Андіса Юшки, екстренера Єлєни Остапенко.

Разом зі Сльойтером Світоліна співпрацювала понад рік — з березня 2023-го до липня 2024-го. Проте на Олімпіаді-2024 Світоліна гратиме під керівництвом нового тренера. Причину такого рішення українська тенісистка не пояснила, подякувавши нідерландцеві за співпрацю.

“Хотіла повідомити, що ми з Рамоном Сльойтером вирішили припинити нашу співпрацю. Подолали з ним чудовий шлях, і Рамон допоміг мені стати кращою тенісисткою. На мою думку, він один з найкращих тренерів у Турі, і я йому завжди буду вдячною за те, чого ми разом досягли завдяки нашій з ним кропіткій роботі”, — написала Світоліна у сторіз.

Ім’я нового тренера українська тенісистка поки що не назвала — повідомила, що найближчим часом це зробить.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x