Гімнастика

Возняк: Не думайте, що хтось зайняв чиєсь місце на Олімпіаді ki

Колишня українська гімнастка Анастасія Возняк поділилася думками про спортсменів, яким випадає можливість виступити на Олімпіаді.

«Іноді чомусь так буває, що одні з найсильніших гімнасток ніколи не стають учасниками або фіналістками, або призерами Олімпійських ігор. І просто знайте, що мені досі болить за цю команду. Бо це один з найкращих складів команд, в яких я стояла і які колись бували.

І кожна мала бути на Олімпіаді, і кожна готова була за це боротись. І кожна заслуговувала. Обставини, люди, які діяли нам не на користь, і вийшло все, як вийшло.

Але не думайте, що всі, хто представляв нашу країну на Олімпійських іграх, не був достойний цього. У кожного свій шлях до Олімпу, і в кожного він різний.

Тому хочу підтримати всіх, хто туди готується, це важка підготовка. Не думайте, що хтось зайняв чиєсь місце, готуйтесь і насолоджуйтесь виступом, можливо, вам просто більше пощастило. Але просто так нічого не буває», – зазначила Возняк в Instagram.

Нагадаємо, що українську гімнастку Таїсію Онофрійчук замість Вікторії Онопрієнко включили у список спортсменів, які виступлять на Олімпіаді.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x