ФутболВиділені новини

Ротань розчарований процесом формування заявки України на Олімпіаду-2024

Головний тренер олімпійської збірної України з футболу Руслан Ротань вкотре відзначив, що клуби не пішли назустріч під час формування команди на Париж-2024. Про це він заявив у коментарі сайту “Збірна”.

“Наші суперники скористалися правом на виклик трьох зіркових гравців старше 23-х років. Їм клуби пішли назустріч. А ми навіть не змогли викликати третього гравця, який проходив по квоті. Ось вам і відповідь, чи вийшло в нас зробити повноцінну заявку”, – сказав Ротань.
Серед футболістів, що виступали на Євро-2024 у складі України, лише один змагатиметься також на Олімпіаді – Максим Таловєров. Він та півзахисник Дмитро Криськів – два гравці, що перевищують віковий ліміт в 23 роки у складі української команди.

Водночас, Ротань відзначив, що довіряє футболістам, які будуть виступати за Україну на Олімпіаді.

“Уже немає сенсу обговорювати, кого клуби відпустили, а кого – ні. У нас сформована заявка і ми довіряємо цим гравцям. І я хочу, щоб наша країна також в них повірила, – сказав Ротань. – Але неприємний осад у мене залишився від того, що на Олімпіаду не відпустили тих гравців, які цього дуже хотіли і заслуговували на поїздку в Париж, адже такий турнір може бути один раз в житті. Від цього мені на серці трохи боляче”.

Розклад матчів олімпійської збірної України з футболу
18 липня. 19:30. Україна — Парагвай (товариський матч)
24 липня. 20:00. Ірак — Україна (1-й тур Олімпіади-2024)
27 липня. 18:00. Україна — Марокко (2-й тур)
30 липня. 18:00. Україна — Аргентина (3-й тур)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x